CANIS MARKICE

Canis markice za pse koje ne zveckaju, ne ispadaju i ne trgaju se! Napravljene od kvalitetnog, poliranog nehrđajućeg čelika sa kvalitetnom dubokom gravurom koja neće izblijediti. Otporne su na udarce, sve vremenske prilike i neprilike, nesavitljive, udobne i naravno - lijepe i jednostavne!

Za pse svih veličina - velike, srednje, male i one minijaturne, mogu se staviti na ogrlice ili ormice. One najmanje, namjenjene minijaturnim psima mogu se koristiti i na ogrlicama za mace.

Markice najbolje pristaju na platnene ogrlice ili ormice. Da biste odabrali odgovarajuću veličinu potrebno je izmjeriti točnu širinu ogrlice vašeg psa. Markice su izrađene obzirom na četiri standardne širine ogrlica koje se prodaju u trgovinama opreme za kućne ljubimce. Svejedno, molimo vas da prije kupnje provjerite jesu li mjere točne.

VELIČINE


Cijena: 90 kn

* U cijenu su uključeni gravura (vidi sliku) i poštarina za područje Hrvatske


Za narudžbu više od 5 markica odjednom odobravamo popust od 10 %:

KAKO NARUČITI?

Vašu narudžbu pošaljite na e-mail adresu canis@canis.hr.

Napišite podatke koje želite da budu gravirani na markici, npr.:

PESEK
098 111 222
099 333 444


... ili tekst po vašem izboru u maksimalno tri reda (telefon, adresa ili samo ime psa).

I vaše podatke - ime, prezime i adresa na koju šaljemo proizvod.

Po primitku narudžbe i vaših podataka, poslat ćemo vam ponudu prema kojoj možete izvršiti uplatu. Nakon što primimo vašu uplatu, na vašu adresu šaljemo narudžbu s računom. Rok isporuke je otprilike tjedan dana.