Radionice

KLIKER-TRENING – kako postati najbolji trener svom ljubimcu
Radionica se sastoji od tri dijela, a uključuje teoriju i praktičan rad sa životinjom. Između termina koji se odnose na praktični dio radionice polaznici dobivaju zadatke koje rješavaju kroz rad sa svojim ljubimcem.

Cilj je radionice polaznicima omogućiti stjecanje osnovnoga teorijskog znanja o učenju te usvajanje praktičnih (mehaničkih) vještina potrebnih za samostalnu primjenu tijekom treninga sa svojim ljubimcem, bez obzira na to želite li ljubimca učiti trikovima ili ponašanjima koje ćete koristiti u svakodnevnom životu.

'KO KOGA VODI?
Vuče li vaš pas na povodniku? Imate osjećaj da u šetnji nemate nikakvu kontrolu nad psom? Osjećate se bespomoćno, isfrustrirani ste i više nemate volje ići sa psom u šetnju?

Navlačenje na povodniku jedan je od najčešćih problema sa kojima se suočavaju vlasnici pasa. Na ovoj radionici možete saznati uzroke i razloge navlačenja na povodniku, te naučiti različite tehnike pomoću kojih će vaš pas naučiti pristojno hodati na povodniku bez uporabe davilica i nepotrebnog kažnjavanja.

Radionica je podijeljena na dva dijela – prvi dio radimo u dvorani, dok se drugi dio radi vani u stvarnim situacijama.

Svaki dio traje 2 tjedna, 2 puta tjedno po sat vremena.

"FUJ" - ne uzimanje stvari s poda
Radionica “Fuj!” namjenjena je vlasnicima koji žele naučiti psa da ne uzima sve što nađe na podu. Psima je "smetlarenje" urođena osobina koju uz dovoljno truda možemo staviti pod kontrolu i spriječiti neželjene posljedice poput trovanja, gušenja ili vađenja odvratnih stvari psu iz usta.
 
Radionica je podijeljena na dva dijela – prvi dio počinje uvodnim teoretskim satom na koji mogu doći svi vlasnici bez obzira na to hoće li nastaviti pohađati radionicu. Na uvodnom (teorijskom) satu raspravljati ćemo o problemu smetlarenja, mogućim uzrocima i razlozima, što je normalno, a što opsesivno smetlarenje itd.

Prvi dio radionice nastavlja se praktičnim radom u dvorani, dok ćemo drugi dio raditi vani u stvarnim situacijama.

Svaki dio traje 4 tjedna, 2 puta tjedno po sat vremena.